måndag 15 mars 2010

Hyk-psyk...

har det pratats om. Jag vill mer kalla det för psyched. Hykieberget, galet coolt retroberg med utvecklingspotential. Go there!

Vit Magi, 7+, 50 m,
Flodin, Hedman, Hellberg, 94, Foto: Ted Ekberg





Kasper Kotake, lokal aktivist och
mytomspunnen bergskarl följer.

Samtliga bilder Foto: Ted Ekberg

9 kommentarer:

Unknown sa...

Vi har sommarstuga utanför Mora men vi har aldrig åkt till Hykieberget då jag fått för mig att det ska vara läskigt och obehagligt. Men det ser ju inte så illa ut, lite runouts får man väl alltid räkna med.

jwi sa...

Jag har alltid tyckt att Hykieberg ser fränt ut, synd bara att det ligger 8:30 från Umeå. På samma tid tar vi oss till rätt mycket annat, och lägger man på 2 timmar tar man sig till Kvaløya eller Lofoten, men svenskt väder kan ju vara värt en hel del...

Erik Massih sa...

Kul för dig då Jonas att du har Kvalöya så jävla nära. Vi har i alla fall närmre till Örnberget än vad du har. Kvalöya eller Lofoten har väl kanske mer att bjuda på men från vårat stockholmsperspektiv kan det vara intressant och så kan det nog gå att hitta coola utmaningar som förbisågs då Hyk hade sin storhetstid. 50-meterspitcher kryllar det ju inte av i Sverige direkt.

Rapp sa...

Är bilderna från i år? Verkar vara så lite snö på marken.

jwi sa...

Haha! Vi sitter ju mitt i smeten här uppe: 10 timmar till Bohus, 10 timmar till Romsdalen, 10 timmar till Lofoten, 8 timmar till Flatanger/Harbak, 8 timmar till Hyk, 12 timmar till Kvalöya! 3 timmar till Niemisel. 4 minuter till I20 stenen.

Kan man bo bättre! (Mitt fossila avtryck närmar sig en hel art dinosaurier...)

Erik Massih sa...

Från i helgen, 13 mars. Inlandsklimat... Fast det var ändå midjedjup snö att pulsa i.

Erik Massih sa...

Jonas@center-of-the-universe

Rapp sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kalle sa...

sjukt coola bilder!